Dans

3 gode råd til dig der vil starte til dans

Går du med tanker om at starte til dans, men er du endnu ikke kommet i gang, er der her tre gode tips til dig, når du endelig tager springet.

Vælg en type dans der passer til dig

Først og fremmest er det jo vigtigt, at du finder den type dans, der passer til dig. Der er jo mange forskellige former for dans, og bare fordi du ikke er til standarddans, betyder det ikke, at du ikke kan finde en dans for dig.

Så er det måske bare hiphop, moderne dans, zumba eller ballet, du skal starte til. Test internet her og kom i gang med at finde den dans, der passer til dig som person, online. Det er nemt og hurtigt at finde mange typer dans på nettet.

Start med et par gode venner eller en partner

Det kan også være meget nemmere at starte til dans, hvis du har nogle at starte sammen med. Skal du eks. starte til pardans, er det godt at finde en god partner, du føler dig tryg ved, og som måske også er på nogenlunde samme niveau som dig selv.

Hvis du vil gå til andre typer dans, hvor du ikke danser i par, kan du med fordel finde et par gode venner, som har lyst til at starte sammen med dig på det hold. Med internet bredbånd kan du nemt gå i gang med at finde dansehold i nærheden af dig.

Du kan også danse i fitnesscenteret

Hvis du ikke har lyst til at betale for en danseskole, er der også andre muligheder for at få danset løs. Du kan eks. danse i dit lokale fitnesscenter, hvor du sikkert allerede er medlem. Her kan du bl.a. med stor sandsynlighed danse Zumba, som du kan i mange centre landet over.

At danse er en rigtig god måde at dyrke motion, og så er det jo gerne meget sjovere at danse i en times tid, end det er at stå på et løbebånd eller at sidde på en spinningcykel i samme mængde tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.