Dans

Dans er den sjove genvej til mere motion

Ønsker du at dyrke en sport, hvor der er mulighed for at få sved på panden og masser af sund motion, kan du jo overveje at starte til dans.

Mange former for dans

Der findes mange former for dans, og derfor er det også muligt at finde en type dans, der passer perfekt til dig. Det er jo ikke sikkert, at du er til standard dans, og at du skal danse rundt i en tango eller cha-cha-cha, hvis det ikke er den type dans, du er vild med.

Der er jo også moderne dans, hip hop og mange andre typer dans, som du kan gå til. Du skal nok få sved på panden, uanset om du går til linedance, standard dans eller tango, det er helt sikkert. Og du kan finde hold til alle typer dans, næsten uanset hvor i landet du er.

Kombiner dans med en udendørs sportsgren

Dans foregår jo langt hen af vejen indendørs, og derfor kan det være en god idé at kombinere dine dansetimer med en udendørs sportsgren, hvor du kan få noget frisk luft og få bevæget dig på en lidt anden måde, end du gør til dans.

Et godt bud på en sportsgren kan være golf. Her er Great Northern eller en af de mange andre danske golfklubber klar til at byde dig velkommen med åbne arme, og du kan meget nemt lære at spille golf, hvis du har lyst til det.

Start til dans i morgen

Men skal du første finde et sted at gå til dans, er det bare med at komme i gang med at finde et dansehold eller en danseskole i nærheden af, hvor du bor, hvor du kan komme i gang med at danse hurtigst muligt.

Det koster som regel et par hundrede kroner om måneden at gå til dans – nogle steder lidt mere og nogle steder lidt mindre. Husk også at finde nogle gode sko eller det rette tøj til at danse i, så du er klar til dine første timer på dit nye hold. Og så kan du allerede nu godt gå i gang med at glæde dig til at begynde at danse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.