Dans

Start din egen danseskole

Elsker du at danse, og er du god til det, kan det være, at du skal overveje at starte din helt egen danseskole, så du kan leve af at lære andre at danse.

Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at lave din egen danseskole. Det handler mest af alt bare om at tro på dig selv. Så skal det nok lade sig gøre, hvis du lægger meget arbejde i det.

Vil du gerne forkæle dine elever, kan du nemt lave lækker kage i en Le Creuset bradepande.

Har du erfaring som instruktør?

Det kan dog være en rigtig god idé at have erfaring som underviser eller instruktør, inden du kaster dig ud i at åbne din helt egen danseskole. Så har du mulighed for at arbejde i et år eller to som underviser først, vil det være et rigtig godt valg.

Det er naturligvis ikke noget krav, men det er nok nemmere at få elever på holdet, hvis instruktørerne er erfarne dansere, der har bare lidt erfaring med at undervise i dans. Men du skal jo selvfølgelig også starte et sted.

Hyr dygtige undervisere

Når du skal i gang med at lave din danseskole, er det ikke sikkert, at du kan nøjes med at være den eneste underviser. I hvert fald ikke hvis du også gerne vil have tid til lidt andet i løbet af din dag, hvor der jo er mange andre ting, der også skal klares, når du bliver virksomhedsejer.

Derfor kan det være en rigtig god idé at hyre undervisere til at tage hold inden for de typer af dans, som du ikke selv er ekspert i. Det er jo ikke sikkert, at du kan finde ud af at undervise i hiphop, moderne dans, ballet eller hvad der nu ellers er af dansearter.

Find de rette lokaler til at danse i

Når du skal lave en danseskole, er det jo essentielt, at du finder de helt rette lokaler at holde til i. Du kan jo ikke bare bruge et hvilket som helst lokale, da der skal være det rette gulv, plads til at bevæge sig, store spejle på væggene og meget andet, som gør sig gældende for et godt danselokale.

Derfor kan det være en god idé at være opmærksom på alle de muligheder, du har, når du skal i gang med at lede efter de perfekte lokaler til din danseskole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.