Dans

Sådan holder du en rigtig dansefest ude i haven

Det er sjovt (og sundt for krop og sjæl) at få danset ordentligt igennem af og til. Og hvis du er helt vildt med at danse, så bør du overveje at holde en rigtig dansefest ude i haven.

Læs med her for at se hvordan du kan holde en rigtig dansefest ude i haven, som bliver en stor succes i din sociale omgangskreds. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Start festen med lidt mad

Det er altid en god ide at starte festen med at spise lidt mad først. På den måde har I masser af energi, når I danser løs i flere timer bagefter.

Med en weber elgrill kan du hurtigt få fyret op under ilden og få grillet noget lækkert kød og grøntsager til dig og dine gæster. Bed eventuelt dine gæster om selv at tage de madvarer med, som de gerne vil have grillet. På den måde bliver det en smule billigere for dig selv, da det naturligvis er ret dyrt at skulle købe mad ind til en større flok mennesker.

Forbered dine naboer

Det er god kutyme lige at forberede de naboer på, at du kommer til at holde dansefest i løbet af, for eksempel, næste weekend.

Ofte vil dine naboer ikke have særlig meget imod larmen, som din dansefest vil skabe, så længe de lige kan forberede sig på det mentalt. Du kan også vælge at invitere dine naboer med til festen, da det er en god metode at lære dine naboer bedre at kende.

Og så er det naturligvis god kutyme ikke at have høj musik til langt ud på natten. Folk har trods alt små børn, som skal have deres nattesøvn.

Advar dine gæster om at det er en havefest

Det er også en god ide lige at advare dine gæster om, hvilken slags fest de er inviteret til. Pointer over for dem at de kommer til at tilbringe tiden ude i haven.

På den måde kan folk bedre forberede sig på aftenen ved for eksempel at tage det rette fodtøj på. Hvis du ikke er god til at tydeliggøre, at det er en havefest folk skal dukke op til, kan nogle kvinder for eksempel godt finde på at troppe op i høje hæle. Og det er ikke det smarteste at rende rundt med ude i en have…

Sådan holder du en rigtig dansefest ude i haven
Sådan holder du en rigtig dansefest ude i haven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.