Dans

3 måder du kan blive danseinstruktør på

Er du interesseret i at blive danseinstruktør på den ene eller den anden måde, men er du ikke helt sikker på, hvordan du skal gribe det an, har vi her tre forskellige bud på, hvordan det kan lade sig gøre for dig at få din drøm til at gå i opfyldelse.

Dermed ikke sagt, at det er nemt at komme i gang med at være danseinstruktør, og det er heller ikke sikkert, at det bliver noget, du kan leve af. Men hvis det ikke handler om det, men derimod bare handler om at få lov til at undervise andre i at danse, kan du godt få nogle gode tips med herfra.

Bliv danseinstruktør på en privat danseskole

For det første kan du jo undersøge muligheden for at komme til at træne et eller flere hold på en privat danseskole. Der findes jo mange små danseskoler landet over, og her kan det jo være, at du kan bruges. Måske står de og mangler en vikar, der kan tage over, når de almindelige trænere ikke lige kan træne. Og på sigt kan det jo så være, at du ender med at få dit helt eget hold på den pågældende skole.

Start dit eget hold

Det kan også være, at du skal kaste dig ud i at oprette dit helt eget hold eller sågar din helt egen danseskole. Føler du dig tryg nok i dine evner som underviser, kan du jo undersøge, om du kan leje dig ind i et lokale og derefter gå i gang med at finde personer, der har lyst til at gå på dit dansehold. Her kan det være en god idé at gøre brug af Facebook, hvor det tit er nemt at få lidt opmærksomhed i lokalområdet.

Bliv danseinstruktør på en efterskole eller højskole

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at der er mulighed for at komme til at arbejde på en efterskole eller en højskole. Der er jo mange af disse slags skoler, der på den ene eller den anden måde har dans på skoleskemaet, og her er der altså brug for instruktører. Om det så er en rytme instruktør på en gymnastikefterskole, eller om det er som decideret danseinstruktør på en højskole med dans som linjefag, er jo ikke til at vide. Men det er da værd at undersøge mulighederne for det om ikke andet.

Find de smukkeste foldegardiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.